Enkelte fotos af de gamle hunde

Vi starter fra den ældste (jeg har billeder af). Lasse. Min førerhan, som også var far til de fleste af mine kuld. Han var ekstremt venlig overfor mennesker og elskede at snakke med folk. Lasse var en "vandrer". En dag jeg kom over på min hundeplads, havde han fundet sin egen plads. På Grønland holder folk ikke så godt styr på deres løse hunde, og de vandrer egentlig bare rundt fra hundeplads til hundeplads og ender der, hvor de føler for at være. Lasse blev hos min flok indtil jeg rejste til Danmark i 2009.

Svip var ikke min, men min venindes far's. Det var min venindes far, som fik en af mine hvalpe i 2005 og den hvalp, fik så i 2009 hvalpe med Svip. (Apa's far)

Unukuna, født november 2005. Hendes far var min førerhund, Lasse. Hendes mor var Kida (billede kommer).

Nivi var Apa's søster, som jeg også tog med fra Grønland sammen med Apa. Hende og Apa kunne desværre ikke enes trods en masse forsøg på at finde løsninger på dette. En hård beslutning medførte, at vi måtte sige farvel til den ellers smukke dame og sende hende til hundehimlen. Nivi havde et lidt anstrengt forhold til andre hunde, så det var på det tidspunkt den bedste løsning.

Som nævnt havde jeg Apa's familie i min tid som hundeejer på Grønland. Derfor er det blevet lidt en passion for mig at lade "stammen leve", og fik, til trods for advarsler om den passive efterspørgsel på Grønlandshund i Danmark, lavet et kuld hvalpe. Nu er jeg sikker på at stammen lever videre lidt endnu.

Jeg var dengang ikke så god til at have min mobiltelefon på mig, så det blev til meget få billeder af mine gamle hunde.